Lütfen bekleyin..



Kanaat lideri Ferit Özdemir dualarla toprağa verildi

08 Mart 2020, 15:25 - Okunma: 2428

Hafta sonu Batman’da yaşanan elim olayda ağır yaralanan ve 2 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördükten sonra hayatını kaybeden bölgemizin ve Batman'ın önemli Kanaat önderlerinden ve barış elçisi Ferit Özdemir on binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Husumetli iki aileyi barıştırmak için araya giren ve tarafların

 silahlı kavgası sonucu arada kalarak kaza kurşunuyla ağır yaralanan Eski Batman Milletvekili Faris Özdemir’in ağabeyi Ferit Özdemir kaldırıldığı Malatya’da 2 gün süren tedavinin ardından hayatını kaybetti.

İÇ İŞLERİ BAKANI SOYLU CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Batman ve Malatya’da 3 ayrı ameliyat geçiren Ferit Özdemir’in hayatını kaybetmesi Batman’da ve bölgede büyük üzüntüyle karşılandı. Dün sabah saatlerinde cenazesi Batman’a getirilen Ferit Özdemir kılınan cenaze namazından sonra dualarla köyü çeşmebaşı (serekaniye) köyünde toprağa verildi. Ferit Özdemir’in cenaze törenine İç işleri bakanı Süleyman Soylu, Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Mardin milletvekili Orhan Miroğlu, Akparti il başkanı Akif Gür, Balpınar Belediye başkanı Hüseyin Geylani, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, İşadamı Ziver Hamidoğlu, Batman’ın sevilen ve önde gelen kanaat önderi Bahri Müjdeci, Belediye başkanları, Bölgeden çok sayıda milletvekili, üst düzey bürokratlar, iş adamları, Kurum müdürleri, STK temsilcileri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.   


TAZİYE KÖYDEKİ CAMİDE
Özdemir ailesi adına Batman eski Milletvekili Faris Özdemir taziyeleri kabul etti. İç işleri bakanı Süleyman Soylu Özdemir ailesini bu acı günde yalnız bırakmayarak aileyi teselli etti ve başsağlığı dileklerini iletti. Alınan bilgilere göre Özdemir ailesi 3 gün boyunca taziyeleri köydeki Camide  kabul edecek. Batman Demokrat haber gazetesi olarak merhum Ferit Özdemir’e Allah’tan rahmet, tüm Özdemir ailesine baş sağlığı dileriz.

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=