Lütfen bekleyin..



110 DURAĞIN MONTAJINA BAŞLANDI

04 Mart 2020, 16:35 - Okunma: 690

Toplu taşımada çağın gerekliliklerine uygun modern çözümler üretmeyi hedefleyen Batman Belediyesi, bir yeniliğe daha imza atıyor. Güzergâh değişikliklerinden sonra meydana gelen ihtiyacı karşılamak amacıyla Batman genelinde 110 yeni durak kurulacak.Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ekipleri,

 45 mahalleyi kapsayan çalışma kapsamında 110 yeni durağın montaj çalışmalarına başladı.

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından toplu taşıma araçlarının güvenli bir şekilde yolcu indirme-bindirme yapabilmeleri için belirlenen noktalara durakların montajına başladı.

Yolcu yoğunluğunun olduğu mahalle ve güzergâhlara ağırlık veren Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, yolcuların araç bekleme sürecinde güneşten ve yağmurdan korunmalarını sağlamak için durak yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Dr. Mehmet Demir: “Toplu taşımayı özendirmek ve hizmeti kentin her bölgesine yaymak amacıyla yaptığımız güzergâh değişiklikleri kapsamında ihtiyaç duyulan noktalara yeni duraklar kuracağız. Bu sayede vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz” açıklamasında bulundular. |

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=