Lütfen bekleyin..



‘Belediye personellerinin işe başlamalarını bekliyoruz’

27 Şubat 2020, 12:32 - Okunma: 520

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Batman Belediyesi tarafından “tasarruf tedbiri" gerekçesiyle işeten çıkarılan 67 sözleşmeli personelin Batman İdare Mahkemesi’nce işe iade edilmesine ilişkin açıklama yaptı. Demirhan, yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Batman Belediyesinde geçtiğim ay sözleşmeleri yenilenmeyerek

 işlerine son verilen Sözleşmeli Memurlarımız yaptıkları bütün girişimlerin sonuçsuz kalması ile hukuki yollara başvurmak zorunda kalmışlardır. Açılan davalar sonucunda sözleşmelerin yenilenmemesi ile ilgili yürütmeyi durdurma kararları alınmıştır. Batman Belediyesinin Hiçbir hukuki dayanağı olmayan kararının er ya da geç düzeltileceğine olan inancımızı her açıklamamızda belirtmiş ve ilimizin bu kadar sorunu varken suni bir sorunla enerjimizi kaybetmememiz gerektiğini defaatle söylemiştik. Belediyemizin en önemli birimlerinde çok önemli işler yürüten bu arkadaşlarımızın tekrar görevlerine aynı motivasyon ve verimle devam edeceklerini bütün Batman kamuoyuna bildirmek istiyoruz. 
‘KISA SÜREDE GÖREVLERİNİN BAŞINA DÖNMELİ’
Bu süreçte maalesef en çok gündemde olan bu arkadaşlarımızın aldığı ücretler ile ilgili çıkan rakamların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını, Türkiye’deki bütün sözleşmeli memurların maaşları nasıl hesaplanıyor ve nasıl veriliyorsa Batman Belediyesinde de aynı şekilde uygulanıyor. Verilen yürütmeyi durdurma kararının Batmanımız adına büyük bir kazanım olduğunu ve görevine tekrar başlayacak personellerimizin büyük bir hizmet aşkıyla Belediye yönetimimizin vereceği her türlü görevde en üst seviyede performans göstereceklerine olan inancımı belirtmek istiyorum. Batman Belediye Başkanımız Mehmet Demir’in hukukun verdiği bu kararı uygulama noktasında tereddüt etmeyeceğine olan inancımız tamdır. Bu kararın bütün Batmanımıza hayırlı olmasını dilerken, zaman kaybetmeden arkadaşlarımızın görevlerini başına dönmesini diliyor ve bekliyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=