Lütfen bekleyin..



Gür; “Mazlum halkların yanında durmaya devam edeceğiz”

24 Şubat 2020, 15:38 - Okunma: 685

Akparti İl Başkanı Akif Gür, il danışma kurulunda yaptığı konuşmada ‘Suriye'de ne işimiz var' diyenlere sert sözlerle tepki gösterdi.Millet olarak her zaman mazlumların yanında zalimlerin karşısında olacaklarını söyleyen Gür, yaşanan insanlık dramına karşılık, dünyanın gelişmiş ülkelerinin, gözlerini kulaklarını ve kapılarını kapatarak 3 maymunu oynadıklarını aktardı.

Gür;”Suriye’de ne işimiz var diyenler, one minitue çıkışını anlayamamıştır. Irkçı siyonizmin Arz-ı mev’ud hayallerini anlayamamıştır. Vekalet savaşlarıyla diz çökmemizi isteyenlerin niyetlerini kavrayamamıştır. Bugün oturdukları yerden ahkam kesenler bilsinler ki Türkiye, Suriye’de olmasaydı 6-8 Ekim olaylarının, hendek ve çukur siyasetinin belki de çok daha kötü örnekleriyle karşı karşıya kalabilecekti. Esasen, Resmin bütününü görmezden gelen bu yaklaşımların dış politikada yürütülen stratejik derinliği görmesi de mümkün değildir.  Diğer taraftan, Cumhurbaşkanımız önderliğinde mazlum halkların yanında durmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Gür, Suriye’de yaşanan insanlık dramına ses çıkarmayanlar, konu Türkiye’nin Suriye’de olmasına gelince hep bir ağızdan aynı sufleleri tekrarlamaktadır. Tarihin her anında millet olarak, mazlumun yanında zalimin karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=