Lütfen bekleyin..



Hayrat İnsani Yardım Derneği aileleri sevindiriyor

24 Şubat 2020, 15:26 - Okunma: 599

Batman Hayrat İnsani Yardım Derneği Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya ve sahip çıkmaya devam ediyor. Batman Şube Başkanı Abdullah Temiz, yönetim ve üyeleriyle hayırseverlerin destekleriyle başarılı projelere imza atmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Temiz;

“Batman hayrat insani yardım olarak yerelde yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Ailelerimize beyaz eşya ve mobilya dağıtımını gerçekleştirdik. Yardımlarımız merkez ilçe ve köylerde de devam ediyor. Bizim için mazlum her yerde mazlumdur. Mazlumun dini, dili, ırkı mezhebi sorulmaksızın yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz.” Dedi.
“YETİM GİYDİRME MAĞAZASI KURACAĞIZ”
Yakın zaman içinde yetim giydirme mağazası açacaklarının müjdesini veren Hayrat İnsani Yardım Derneği Şube Başkanı Abdullah Temiz; “Önümüzdeki ayda yetim giydirme mağazası kuruyoruz. Bu konuda tüm hayırsever ve iş adamlarımızın desteğini bekliyor. Herkesin bu projede desteğine ihtiyacımız var. Çünkü hepimizin çevresinde mutlaka yetimleri vardır. Dünya iyilikle değişir diyoruz” diye konuşarak her kesimin desteğini istedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=