Lütfen bekleyin..



Kayıtdışı ile mücadele kararlılıkla devam edecek

23 Şubat 2020, 14:16 - Okunma: 410

Batman Valiliği koordinesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 2019 yılında “Kayıtdışı Ekonomiyle Topyekûn Mücadele” kapsamında yapılan denetimler Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı

Jandarma Albay İsa Çakmak, İl Defterdarı, İl Sağlık Müdür Vekili, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili, SGK İl Müdür Vekili, Çevre ve Şehircilik Müdürü İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sanayi ve Teknoloji  Müdürü, Ticaret İl Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü, Batman Belediyesi Zabıta Müdürü, DEDAŞ İl Müdürü ve Batman Ticaret Odası Başkanı katıldı.
‘HAKSIZ REKABETİ ÖNLÜYORUZ’ 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin, kayıtdışı ekonomi ile mücadelede etkin bir şekilde çalışma yürüten kurumlara teşekkür ederek, “Yaklaşık bir yıldır, kayıtdışı ekonomi ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarla hem haksız rekabeti önlüyoruz hem de ticaretin daha sağlıklı yapılmasını sağlamış oluyoruz. Bu çalışmaları etkin bir şekilde devam edeceğiz“ diye konuştu. Konuşmanın ardından kurum yöneticileri 2019 yılında yaptıkları denetimler ve işlemlere ilişkin birer sunum yaptı. Vali Şahin, Kayıtdışı ekonomi ile mücadele çalışmalarına  2020 yılında da aynı kararlılıkla devam edileceğini ifade ederek, çalışmalara etkin olarak katılan kurumlara  teşekkür etti.
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=