Lütfen bekleyin..



Millet Bahçesi hizmete açılıyor

23 Şubat 2020, 14:14 - Okunma: 748

Vali Hulusi Şahin, yapımı tamamlanan ‘Batman Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan Millet Bahçelerinden bir tanesi de İlimiz merkez Şafak Mahallesi eski şehir stadyum alanında yapıldı.

VALİ ŞAHİNDEN İNCELEME
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaklaşık 39 bin metrekare alan üzerine yapılan; koşu parkuru, çok amaçlı etkinlik alanı, Millet Kıraathanesi, tema bahçeleri, oyun havuzu, çocuk oyun ve macera alanları ile yürüyüş parkurların yer aldığı Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunan Vali Şahin millet bahçesinin iki hafta içerisinde yapımcı firmadan teslim alınarak vatandaşın hizmetine sunulması için ilgili kurum yöneticilerine talimat verdi.  İncelemeler sırasında; İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, ilgili kurumların teknik personeli ve yapımcı firma yetkilileri hazır bulundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=