Lütfen bekleyin..



AK Parti Danışma Meclisi Toplandı

23 Şubat 2020, 13:57 - Okunma: 449

AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, İlçe ve belde Belediye başkanları, partililer ve kalabalık bir topluluk katıldı.Toplantıda konuşan Milletvekili Ziver Özdemir, “Türkiye’de ilk defa AK Parti tarafından uygulamaya geçirilen evde bakım

hizmeti ve evde bakım parası engelli ve yaşlıların bakımını üstlenen aileler için adeta can suyu oldu.’’diyen Özdemir, şunları kaydetti: “Geçmişte kimse ailesinde  hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere kolay kolay bakmazdı. Şuan da bir ailede böyle bir hasta ve bakıma muhtaç varsa o kişi o ailenin adeta geçim kaynağı oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Hiç bir şey Türkiye’de eskisi gibi olmayacak’ dedi ve söylediği o sözün arkasında durdu.” Dedi. 


“AK PARTİ’YE KATKI VEREN HER KARDEŞİMİZ TEŞKİLATIMIZDA YER BULACAK”
Daha sonra konuşan Başkan Gür ise olağan kongre sürecinin belirlenen takvime uygun şekilde yürüdüğünü belirterek “ Balpınar Belde kongremizle biz, teşkilat olarak süreci başlattık. 7 ve 8 Mart’ta da Hasankeyf, Gercüş, Beşiri ve Sason İlçe kongrelerimizi inşallah gerçekleştireceğiz. Buradan tekrar ifade ediyorum; ülkesine, milletine, şehrine hizmet etmek isteyen herkesi AK Parti çatısı altında görev üstlenmeye çağırıyorum. Gayretleriyle, fedakârlıklarıyla, samimiyetleriyle ve  azimleriyle AK Parti’ye katkı veren her kardeşimiz mutlaka teşkilatımızda kendine yer bulacaktır. “ dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=