Lütfen bekleyin..



Eğitim’de yepyeni bir soluk; Rüzgar Koleji

23 Şubat 2020, 13:52 - Okunma: 590

Batman’ın eğitim sektörüne yepyeni bir soluk getirecek olan Rüzgar Koleji, Batman’da. Rüzgar Koleji, Siirt Çevreyolu üzerinde 5. km Nargaz karşısında 13 bin metrekarelik alanda 4 katlı 26 derslik tüm sosyal donatıları ile Batmanlıların hizmetinde.EĞİTİMCİ İŞ ADAMI DİŞİKIRIK’IN BAŞARISIFaaliyetine Açı koleji olarak devam eden kolej

uzman eğitimci Cuma Dişikırık koordinatörlüğünde Rüzgar Koleji olarak eğitim öğretime devam edecektir.Anasınıfı 4-5 yaş gurubu, ilkokul, ortaokul öğrencilerine hizmet verecek Rüzgar Koleji Eğitim koordinatörü Cuma Dişikırık; Eğitim alanında 33 yıllık tecrübemizi işimize katarak Akademik başarının yanında ‘Değerler eğitimi’ üzerinde duracaklarını özellikle ifade etti.
Rüzgar Koleji’ni eğitim sektörüne kazandırmaya hazırlanan eğitimci Cuma Dişikırık 2020-2021 Eğitim ve öğretim sezonunda Mükemmel öğretmen kadrosu ile 20 kişilik sınıflarda öğrencilere eğitim-öğretim hizmeti sunacaklarını, farklı eğitim çizgisi ve hedefleriyle, açılışa özel avantajlı kayıt kampanya ve indirimlerle eğitim sektörüne farklı bir rekabet katmak istediklerini belirtti.Rüzgar Koleji’nde açılış kampanyasında eğitim, yemek, kıyafet, kitap ve servis her şey dahil bir avantajlı kayıt paketi sunuluyor. Dişikırık, tüm velileri okula ve Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan BP benzinlik yanındaki danışma ofisine davet ettiklerini belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=