Lütfen bekleyin..



MHP’li Açık “Batman bölgenin en huzurlu şehri”

20 Şubat 2020, 16:51 - Okunma: 1436

MHP Batman İl Başkanı Mehmet Açık özellikle son dönemde Uyuşturucu ve suçlulara karşı gayretli çalışmalarından dolayı Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve tüm emniyet camiasına teşekkür etti.MÜDÜR KIRAÇ VE EKİBİNE TEŞEKKÜRBatman’ın bölgenin en huzurlu kentlerinin başında geldiğini açıklayan Başkan Açık ilkimizde uyuşturucu

kullanımının önlenmesi ve gençlerin uyuşturucu belasına bulaşmaması için gayretli çalışmalar yürüten Müdür Köroğlu Kıraç ve emniyet camiasına minnettar olduklarını vurgulayan Başkan Açık” Batman Emniyet Müdürümüz Köroğlu Kıraç’a ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz. Batmanımızda suçların önlenmesi ve narkotik konusunda ciddi çalışmaları var. Kenar semtlerde gençlerin içinde sayın müdürümüzü görmemiz bizleri sevindiriyor. Sorunlara son derece duyarlı. Son dönemde çok sayıda Eroin ve Esrar gibi uyuşturucu maddeleri ele geçiriliyor. Ve Uyuşturucu ticareti yapanların gözünün yaşına bakılmıyor. Devletimiz vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için 24 saat görevinin başında. Batmanımızda gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalması için Batman Valimiz Hulusi Şahin ve il yöneticilerimizin ciddi çalışmaları var. Bu çalışmaları takdirle takip ediyoruz.” Dedi. 
KAPISI VATANDAŞA AÇIK BAŞKAN
Batman’da sevilen siyasetçiler arasında yer alan ve kapısı her zaman vatandaşlara açık olan MHP İl Başkanı Mehmet Açık, Batman halkının her sorunuyla yakından ilgilenmeye hazır olduğunu belirterek kapılarının tüm vatandaşların sorunlarına açık olduğunu, imkanları ölçüsünde sorunların çözümü için yoğun gayret sarf ettiklerini de belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=