Lütfen bekleyin..



Başkan Gür vatandaşların sorunlarını dinledi

20 Şubat 2020, 16:46 - Okunma: 629

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür parti il binasında vatandaşları dinledi. İl binasında her gün onlarca hemşehrisini ağırlayan Gür, ekibiyle birlikte sorunları çözmeye çalışıyor. Her gün parti binasında vatandaşları bizzat dinleyen Gür'ün sorunlarını çözmek için gerçekleştirdiği telefon trafiğini gören vatandaşlardan Muhammet Çiftçi açıklamada bulundu.

Çiftçi, "Burada her soruna titizlilikle yaklaşılıyor ve çözüm için yoğun bir uğraş veriliyor. İl Başkanımız ve teşkilatın bizi muhatap alıp sorunu çözmek için büyük uğraş vermesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Buraya özel bir sıkıntımdan dolayı gelmiştim. Allah razı olsun Akif bey problemimi çözmek için elinden geleni yapıp bizimle ilgilendi. Bu arada gelen giden onlarca vatandaşın da bir taraftan sorunlarını dinledi. Bizlerle bu kadar ilgilenmesi beni çok mutlu etti."diye konuştu. 
Başkan Gür  yaptığı açıklamada "Kurulduğu günden bu yana AK Parti Teşkilatı olarak, her şeyin en güzeline layık vatandaşlarımızın sıkıntılarının çözümü noktasında elimizden gelenin en iyisini yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=