Lütfen bekleyin..



Lezzet ve kalitenin mekanı Özcan döner

20 Şubat 2020, 12:37 - Okunma: 1032

Batman’da 30 yılı aşkındır lokanta ve döner sektöründe hizmet veren Mehmet Özcan kente özgü süt danasından yapılan et döner ve İskender salonu vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.FacebookTwitterDiğerBabil Plaza arkası Kent Cafe yanında açılan Özcan Döner ve İskender müşterilerini nezih

mekanında ağırlıyor. Batman’ın sevilen İşletmecisi Mehmet Özcan, “ilimize has dönerimizin patentini almak için çalışma başlattık.

Yakın zamanda Özcan döner ismiyle patent hakkımızı alacağız. İşyerimizde lezzet ve uygun fiyat bir arada. Tamamen organik çok kaliteli süt danasından tecrübeli ustalarımız tarafından hazırlanan döner ve iskenderimize müşterilerimizin büyük ilgisi var. Bıçak doğrama  salatımız ve çorba ikramımızda sürüyor. Haftanın 5 günü döner ve iskenderimize ilgi gösteren müşterilerimiz var. Fiyatlar çok uygun. Kalite ve hijyenin birleştiği bu mekânı, hizmete vermenin  gururunun yaşıyoruz. Her şeyin doğal olmasına dikkat ediyoruz. Mutfağımız tüm müşterilerimize açık. Beklediğimiz gibi Batmanlı hemşerilerimizin dostlarımızın ilgisi var, Damak ve lezzetine güvenen gurmeleri ve herkesi dönerimizi tatmaya  davet ediyoruz. Halkımızın gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi..

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=