Lütfen bekleyin..



Zabıta, dilencilere göz açtırmıyor

20 Şubat 2020, 12:28 - Okunma: 607

Batman Belediyesi, kaldırım ve ibadethane önlerinde duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para dilenenlere karşı yürüttüğü çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Halkın dini ve vicdani duygularını istismar ederek vatandaşları rahatsız eden, yaya kaldırım ve cami önlerini mesken edinen kişilere yönelik geniş çaplı

denetimlerini sürdüren Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptığı denetimlerde dilendiği tespit edilen çocukların ailelerine de idari para cezası uyguladı.
HALKIN DUYGUSUNU SÖMÜRENLERE GEÇİT YOK
Batman kent merkezindeki cadde, sokak ve kavşakların yanı sıra cami önlerinde dilenenlere karşı büyük çalışma başlatan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okula gitmeleri gereken çocukları kendi menfaatleri için dilenciliğe teşvik eden ailelere yasal mevzuat çerçevesinde işlem başlattı. Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, dilencilik konusunda halka da büyük görevler düştüğünü ifade ederek, Batman’da dilenciliğin adeta meslek haline getirildiğini ve bu tür kişilere itibar edilmemesi gerektiğine dikkat çekti. Eş Başkanlar ayrıca, bu konuda Alo 153 Belediye Beyaz Masa hattına halkımızın 7/24 dilek, talep ve şikâyetlerini bildirebileceklerinin altını çizdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=