Lütfen bekleyin..



Özdemir ve Gür yatırım ve projeleri değerlendirdi

16 Şubat 2020, 15:42 - Okunma: 687

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür, hafta sonu parti binasında yapılan programda gazetecilerle bir araya gelerek kentin gündemine ilişkin açıklamalarda bulundular.“SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ”İl Başkanı Akif Gür, toplantının açılış konuşmasında AK Parti’nin sağlık, spor, ulaşım gibi bir çok alanda Batman’a yatırım yaptığını

ve yapmaya devam edeceğini  belirterek parti olarak durmadan, yılmadan Batman için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Gür; kamuoyunu yakından ilgilendiren ve gündemi meşgul eden 500 yataklı devlet hastanesi yatırımının onaylanmasında katkısı olan herkese teşekkür ederek şunları kaydetti:
“Hamdolsun ısrarlı ve haklı talebimiz Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabul görerek onaylandı. Bu vesileyle huzurlarınızda Sayın Cumhurbaşkanımıza Sayın Sağlık Bakanımıza Bakan yardımcılarımıza Sayın Milletvekilimize, tüm kamu kurum yöneticilerimize ve tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bundan sonraki iş, bu yatırımın bir an önce hayata geçirilmesi ve bitişi ile ilgili süreçleri yakından takip edip Batmanımızın hizmetine sunmak olacaktır.’’
“SAĞLIKTA ÖNEMLİ HİZMETLERİMİZ OLDU”
Milletvekili Ziver Özdemir ise, kentin geleceği için büyük gayret sarf ettiklerini belirterek Batman’a sağlık alanında önemli yatırımların  yapıldığını söyledi.


Batman’da 500 yataklı hastanenin 2020 yılı yatırım programına alındığını belirten Özdemir, ‘’Tasarruf tedbirlerinin uygulandığı bir dönemde Batman’a 300 milyon TL’lik bir eserin yapılacak olması AK Parti’nin Batman’a verdiği önemi gösteriyor.’’ dedi.
Özdemir, Batman’da hastane poliniklerindeki yığılmaları önlemek ve hastanelerin yükünü azaltmak amacıyla semt poliniklerinin hizmete girdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: ‘’Geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlayan Hürriyet Sağlık Kompleksi ve Bayındır Semt Poliklinikleri Bölge Devlet Hastanesinin yükünü bir nebze de olsa hafifletmiş ve o çevredeki hemşehrilerimize hizmet vermeye başlamıştır. Tılmerç’te yapımı devam eden Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin de 2 ay içerisinde hizmete başlaması bekleniyor. Ayrıca Gap Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ise 50 personel ile hizmet vermekle birlikte, Atılan bu adımlarla hem hastanelerimizin yükünü hafifletmiş oluyoruz, hem de halkımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırıyoruz.’’


KARAYOLU YATIRIMLARI SÜRÜYOR
Batman’da ulaşımda sağlanan gelişmelere de değinen Özdemir, AK Parti’nin proje ve hizmet partisi olduğunu belirterek, ‘’Ayrıca Kuzey Çevreyolu Batman Diyarbakır yolunun 7 km’lik Batman çıkışının bölünmüş yol yapılması ve Batman(Sason)-Muş yolu ile Üniversite üzerinden Mardin bağlantı yolunun yol ağına eklenmesi gibi ulaşım yatırımları için de girişimlerinin sürdüğünü belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=