Lütfen bekleyin..



Hamidi; “hastane için yoğun çabamız oldu”

16 Şubat 2020, 15:37 - Okunma: 1721

Akparti Batman eski Milletvekili Ataullah Hamidi geçtiğimiz dönemde büyük uğraşlar verdikleri Hastanenin programa alınmasıyla ilgili memnuniyetini dile getirdi.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİTBMM’de Görev yaptığı dönemde de hastane için yoğun bir çabasının olduğunu belirten eski Vekil Hamidi

 “Batmanımızda yıllardır bir hastane ihtiyacı var. Batman’da vekil olarak görev yaptığım dönemde de sık sık bu gündemimizdeydi. İlk etapta 200 yataklı olarak programa alınmak istendi. Biz şiddetle karşı çıktık.  Defalarca sayın Sağlık Bakanımızla Batman’daki hastane ihtiyaçlarını konuştuk. Çünkü ilimizin ciddi bir ihtiyacı vardı. En az 500 yataklı olması için taleplerimizi her platformda yineledik. Yatak kapasitesi bakımından Batman 81 il arasında son sıralarda bulunuyordu. Bütün bunlar göz önüne alındığında Sağlık bakanlığı 2018 yılında 500 yataklı olması için kalkınma bakanlığına onay makamı için yazı göndermişti. Süreç Hükümet sistemi değişikliği nedeniyle bürokratik işlemler nedeniyle belki uzadı. Çok şükür sayın cumhurbaşkanımız 500 Yataklı hastanemizi 2020 programına aldı. Batmanımıza hayırlı olsun. Önemli olan büyük olan bu yatırımın Batmanımıza gelmesidir. Emeği geçen siyasetçisinden bürokratına herkese teşekkür ediyorum.” Dedi. 


TARİHİ İLÇE HASANKEYF’E ZİYARET
Öte yandan Akparti eski Milletvekili Ataullah Hamidi Ilısu Barajı suyu altında kalacak olan tarihi ilçe Hasankeyf’ide ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Hamidi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Her karışında gençliğimizden anılar barındıran ve kalbimizde müstesna bir yere sahip tarihi ilçemiz Hasankeyf'i ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik.” Dedi.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=