Lütfen bekleyin..



Petrolspor 1 puanı 90'da kurtardı

16 Şubat 2020, 15:30 - Okunma: 504

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Medical Park Batman Petrolspor, mutlak galibiyet için çıktığı Darıca Gençlerbirliğispor maçından beraberliği son dakikada kurtardı. Batman'da oynanan maçta Petrolspor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 2-1 geriye düştü, 90+4’te Sebahattin Usta, frikik golüyle 1 puanı kurtardı. Karşılaşmayı Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Akparti İl Başkanı Akif Gür,

 İl alay komutanı İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Petrolspor başkanı A.Vahap Akbaş, Petrolspor yöneticileri, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve ok sayıda sporsever izledi. 
Pazar günü yeni şehir stadyumunda oynanan müsabakanın başlama düdüğüyle birlikte Petrolspor maça hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz 4. Dakikasında temsilcimiz, Ahmet Güven’in attığı gol ile Petrolspor 1-0 öne geçti. Ancak bu golün ardından maçın 18. dakikasında yaşanan karambolde Nebi Tiryakioğlu’nun attığı gol ile Darıca Gençlerbirliği durumu 1-1’e getirdi ve  ilk yarı bu skorla sonuçlandı.
Karşılaşmanın İkinci devresine hızlı başlayan Darıca Gençlerbirliği maçın 50. dakikasında Berat Eyyüpoğlu’nun attığı gol ile 2-1 öne geçti. Bu golden sonra Darıca oyunu rölantiye almak isterken, bu kez beraberlik için ataklarını sıklaştıran Petrolspor, birçok pozisyonu değerlendiremedi. Umutların tükenmeye başladığı anlarda Petrolspor çift vuruş kazandı. 90+4’te topun başına geçen Sebahattin Usta, geçtiğimiz hafta yine Soma’da olduğu gibi topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2’ye getirdi.


Maçın bitiş düdüğüyle futbolcular arasında da arbede çıktı. Tansiyonu yüksek maçta taraftarlar, maçı kötü yöneten hakemlere büyük tepki gösterdi. Hakemler verdikleri kararlarla Petrolspor camiasının tepkisini çekti. Kırmızı beyazlılar çarşamba günü Diyarbekirsporla deplasmanda karşılaşacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=