Lütfen bekleyin..



Mersin Göksel tantuni şubesi hizmette

16 Şubat 2020, 15:26 - Okunma: 2187

Mersin Tantunisini Göksel ismiyle taçlandıran ve bu yolda marka olup 40 yıldır hizmet veren Göksel Tantuni Batman şubesi Gap mahallesi Akparti il binası önünde açıldı.İL PROTOKOLÜ AÇILIŞTA BULUŞTUBatman Müsiad Üyesi iş adamları tarafından çoklu ortaklık girişiminin yaygınlaşması amacıyla hizmete giren Göksel

Tantuninin açılışına Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Akparti il Başkanı Akif Gür, İl alay komutanı İsa Çakmak,Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,  İl genel meclisi Başkanı A.vahap Akbaş, Batso Başkanı A.kadir Demir, OSB Mütevelli heyeti Başkan Vekili Hifzullah Özoğul, Batman'ın sevilen kanaat önderi İş adamı Bahri Müjdeci, Selman Dinç, Mehmet Dinç, Mustafa Balaban, Emin Çelik, Müsiad Şube Başkanı Alaattin İraz, Lukoil Bölge Müdürü Yılmaz Tüzün, Müsiad eski şube başkanı Suat Özdemir, Kurum müdürleri, Müsiad Üyeleri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra davetlilere tantuni ikramında bulunuldu.


MÜSİAD ÜYELERİNDEN ÇOKLU ORTAKLIK YATIRIMI
Türkiye'de 35. şube olan Göksel tantuni Batman Şubesi işletmecilerinden İş adamı Abdurrahim Müjdeci gazetemize yaptığı açıklamada "Batman Müsiad Eski Şube Başkanımız Suat Özdemir 2019 ve 2020 yılını ortaklık yılı ilan etmişti. Buda genel merkezde karşılık buldu. Ülkenin bir çok yerinde müsiad üyeleri ortak girişimler yapıyor. Bizlerde örnek teşkil etmesi için müsaid Üyeleri Hasan Kılıç, Suat Özdemir, Abdurrahim Müjdeci, Faysal Tekin ve Ömer Beber ortaklık yaparak böyle bir girişimde bulunduk. 17 çalışanımız var. Diliyoruz ki Batman'da Müsiad dışındakilerde de daha büyük yatırımlar yapılarak büyük ortaklıklar kurulsun. Temel amacımız budur. Göksel Tantuni öncelikle kendi sektöründe rakipsiz bir firmadır. Bunun farkını ilk görüşte anlayabilirsiniz. Servisi, konsepti ikramları ve ürün kalitesi yapısıyla bunun farkına varacaksınız. İşinin ehli olan lezzet ustalarımız ve tecrübeli takım arkadaşlarımız ile kalitemizin yanı sıra fazlasıyla hızlı bir hizmet sunuyoruz." dedi. 


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA
Franchising şeklinde profesyonel danışmanlık alarak emin adımlar ile büyümeye devam eden Türkiye markası Göksel Tantuni, Batman'da  hizmet vermeye başlayarak, dayanılmaz tantuni lezzetini Batmanlılarla buluşturuyor.Dayanılmaz tantuni lezzetini Türkiye'ye yayan Göksel Tantuni, sahip olduğu helal et belgesi ve lezzet ödülleriyle taçlandırdığı kalitesinden yıllardır ödün vermeyerek, tantuniyi müşteri memnuniyetine önem veren güleryüzlü profesyonel çalışma ekibi ile misafirlerine sunuyor.Batman Demokrat Haber olarak işyeri sahiplerini kutlar, hayırlı kazançlar dileriz...

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=