Lütfen bekleyin..



500 yataklı Hastane yatırım programında

14 Şubat 2020, 13:25 - Okunma: 559

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Sağlık Bakanlığı tarafından daha önce Batman’da yapımına kakar verildiği 500 yataklı yeni Devlet Hastanesi’nin 2020 Yılı Yatırım Programına dâhil edildiğini duyurdu. 2020 Yılı Yatırım Programının Kabulü ve Uygulanmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'nin

mükerrer sayısında yayımlandı. Sağlık alanında Batman’ın en önemli ihtiyaçlarından biri haline gelen 500 yataklı yeni Devlet Hastanesi de 2020 Yılı Yatırım Programına dâhil edildi. Milletvekili Özdemir, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile yaptıkları görüşmelerde 500 Yatak Kapasiteli Yeni Batman Devlet Hastanesinin 2020 yılı yatırım programına alınmasını talep ettiklerini belirtti. 
‘HASTANENİN YATIRIM PROGRAMINA ALINMASI BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR’
Milletvekili Özdemir, “Israrlı girişimlerimiz neticesinde 13 Şubat 2020 tarih ve 31037 sayılı bugünkü Resmi Gazete’de 500 Yataklı Yeni Batman Devlet Hastanesinin 2020 yılı yatırım programına alındığı yayımlanmıştır. Batman’ımız için oldukça önemli olan bu hastanenin 2020 yılı yatırım programına alınması bizi memnun etmiş olmakla birlikte AK Parti’nin ilimize verdiği önemi bir kez daha göstermiştir. Bundan sonraki süreçte bu yatırımın en hızlı şekilde bitirilip Batmanlıların hizmetine sunulması için çaba harcayacağız. Bu yatırımın ilimize hayırlı uğurlu olmasını dilerken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sağlık Bakanımız ve Bakan Yardımcılarımıza teşekkür ederim” dedi.
RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI
Sağlık Bakanlığı tarafından daha önce Batman’da yapımına kakar verildiği 500 yataklı yeni Devlet Hastanesi, 2020 Yılı Yatırım Programına dâhil edildi.  2020 Yılı Yatırım Programının Kabulü ve Uygulanmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Sağlık alanında Batman’ın en önemli ihtiyaçlarından biri haline gelen 500 yataklı yeni Devlet Hastanesi de 2020 Yılı Yatırım Programına dâhil edildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=