Lütfen bekleyin..



AKİM Batman'da Milletin Sesi Oldu

12 Şubat 2020, 12:50 - Okunma: 525

Ak Parti’nin Türkiye genelinde oluşturduğu Ak Parti İletişim Merkezi (AKİM) vatandaşın hem dert ortağı hem de çözüm mercii olmaya devam ediyorAK Parti Genel Merkeze bağlı ve 6 Mart 2003'te hizmete giren AKİM, AK Parti Batman İl binasında vatandaşın derdine derman olmaya devam ediyor

Genel merkez bünyesinde yaptığı hizmetlerle vatandaşların derdine derman olmaya devam eden AKİM, olumlu olumsuz her türlü başvuruda 'çözüm odaklı' çalışması ise dikkat çekiyor. AKİM, her konudaki başvuru, talep ve şikâyete birebir cevap vererek geriye dönüşlerdeki hassasiyetini ortaya koyuyor.
AK Parti İl Başkanı A.Akif Gür yaptığı açıklamada Batman’da vatandaşlar ile AK Parti yönetimi arasındaki en etkin iletişim köprüsü olan AKİM'e çok büyük bir önem verdiklerini söyledi.
AKİM'in milletin sesi olduğunu belirten Gür, şunları kaydetti: ‘’AKİM'de bürokraside takılmış evraklardan tutun da, sağlık konusunda mağdur olmuş vatandaşların isteklerine kadar birçok sorunla ilgileniyoruz.  Bize gelen bireyin hangi siyasi görüşten olduğu, hangi partiye oy verdiği siyasi tercihi, hayat tarzı, bizi ayrımcılığa yöneltmez. Kapımızı çalmıştır ve bizim misafirimizdir deyip imkânlar ölçüsünde derdine çare arıyoruz. Mağdur olan vatandaşımız bize telefon ettiğinde, bize ulaştığında bilecek ki Ankara'da kendisi ile ilgilenen birileri var. Bu da Akim’dir.’’

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=