Lütfen bekleyin..



İş adamı Dinç hemşerilerini Aydın'da ağırladı

12 Şubat 2020, 12:38 - Okunma: 1514

Batman'ın sevilen ve kente değer katan ailelerinden ve 15 yıldır Aydın merkezde yaşayan İş adamı Emin Dinç hafta sonu Manisa deplasmanında Somaspor'la oynayan Medical Park Petrolspor'lu yöneticiler ve hemşerilerini yalnız bırakmadı. Aydın Merkez'de petrol istasyonu işleten ve ege bölgesinde farklı sektörler de de yatırımları bulunan Emin Dinç Petrol spor as başkanı

iş adamı Mustafa Balaban, Dinç grup ve Worldmar yönetim kurulu başkanı İş adamı Selman Dinç, ANGİAD genel sekreteri Batmanlı hemşerimiz Ali Tezdiğ'i ağırlayarak bir an olsun kendilerini yalnız bırakmadı. 
EGE'DE SEVİLEN VE BAŞARILI İŞ ADAMLARI ARASINDA
Ege bölgesinde yapılan Batman etkinlikleri ve sportif müsabakalarına geçtiğimiz maçlarda da destek vererek Petrolspor kafilesini ağırlayan İş adamı Emin Dinç bir Batman'lı olarak hemşerileriyle bir arada olmaktan ve ağırlamaktan büyük keyif aldıklarını belirterek kapılarının ve tesislerinin her zaman Batmanlı kardeşlerinin hizmetinde olduğunu belirtti. İki gün Manisa’da kalan Petrolspor kafilesiyle yakından ilgilenen ve Soma'da oynanan karşılaşmayı da izleyen İş adamı Emin Dinç Aydın'da sevilen iş adamları arasında da yer alıyor. Dinç gönüllerinin ve kalplerinin her zaman Batmanlılarla birlikte olduğunu ifade ederek "Petrol sporun daha başarılı olacağına inancımız tamdır. 60 yıldır Batman'ı başarıyla temsil eden Petrol spor'a canı gönülden destek veriyoruz. takımımız iyi yolda ilerliyor. Soma deplasmanından aldığımız bir puan oldukça önemlidir. İnşallah ligde kalıp önümüzdeki senelerde bir üst liglerde Petrol sporu görmek istiyoruz." dedi.iş adamı Mustafa Balaban, Dinç grup ve Worldmar yönetim kurulu başkanı İş adamı Selman Dinç, ANGİAD genel sekreteri Batmanlı hemşerimiz Ali Tezdiğ'i ağırlayarak bir an olsun kendilerini yalnız bırakmadı. 
EGE'DE SEVİLEN VE BAŞARILI İŞ ADAMLARI ARASINDA
Ege bölgesinde yapılan Batman etkinlikleri ve sportif müsabakalarına geçtiğimiz maçlarda da destek vererek Petrolspor kafilesini ağırlayan İş adamı Emin Dinç bir Batman'lı olarak hemşerileriyle bir arada olmaktan ve ağırlamaktan büyük keyif aldıklarını belirterek kapılarının ve tesislerinin her zaman Batmanlı kardeşlerinin hizmetinde olduğunu belirtti. İki gün Manisa’da kalan Petrolspor kafilesiyle yakından ilgilenen ve Soma'da oynanan karşılaşmayı da izleyen İş adamı Emin Dinç Aydın'da sevilen iş adamları arasında da yer alıyor. Dinç gönüllerinin ve kalplerinin her zaman Batmanlılarla birlikte olduğunu ifade ederek "Petrol sporun daha başarılı olacağına inancımız tamdır. 60 yıldır Batman'ı başarıyla temsil eden Petrol spor'a canı gönülden destek veriyoruz. takımımız iyi yolda ilerliyor. Soma deplasmanından aldığımız bir puan oldukça önemlidir. İnşallah ligde kalıp önümüzdeki senelerde bir üst liglerde Petrol sporu görmek istiyoruz." dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Tunçay
1014 gün önce
Ben bismilde murat emin dinç bana çok iyiliği oldu çok delikanlı bir iş adamı
oğlum aydında asker oraya gelsem mutlaka emini ziyaret edeceğim
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=