Lütfen bekleyin..



Medical Park’ta şifa buldu

10 Şubat 2020, 17:50 - Okunma: 731

İnatçı kusmaları olması ve nefes darlığı şikâyetinin artması üzerine Medikal Park Batman Hastanesi Genel cerrahi Op. Dr. Özgür Cem Müsri’ye başvuran 55 yaşındaki M. Ekrem Erdem şifa buldu.Daha öncede bir çok hastaneye gidip hastalığına çare bulamayan M. Ekrem Erdem yapılan görüntüleme sonuçlarında karın boşluğu ile göğüs

boşluğunu birbirinden ayıran diyafram kasında 2 adet yaklaşık 7-8 cm’lik fıtık oluştuğu belirlendi. 2,5 saatlik operasyon esnasında göğüs boşluğuna sıkışmış olan mide ve karın içi yağlı dokular karın içine yani olması gereken yere alındı. Oluşmuş diyafram yırtıkları tamir edildi ve destek amacıyla üzerlerine yama konuldu. 2,5 saatlik başarılı bir operasyondan sonra M. Ekrem Erdem servise alındı, Op. Dr. Özgür Cem Müsri, Ameliyatın 2. Günün sonunda yaptığı açıklamada “Hastamızın takiplerinde herhangi bir sorunla karşılaşmadık. 2 günlük takip sonucu yemesinde problem olmayan bağırsak hareketleri normale dönen hastayı şifa ile taburcu ettik” Diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=