Lütfen bekleyin..



Batman'da Şehitler için Helva Dağıtıldı

08 Şubat 2020, 13:41 - Okunma: 658

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi tarafından Suriye'nin İdlib kentinde Suriye ordusunun saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz ve Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ faciasında mahsur kalanları arayan ekiplerin üzerine çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve şehit olan güvenlik güçlerimiz için dua ve helva dağıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Turgut Özal Bulvarı Golden Plaza önünde düzenlenen etkinliğe; Vali Hulusi ŞAHİN, Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa ÇAKMAK, kamu kurum yöneticileri, gazi ve şehit derneklerinin üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 

Dua ve helva dağıtımı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şahin, "İdlib’teki şehitlerimizin, İstanbul’da en son uçak kazasında vefat eden vatandaşlarımızın, Van’daki çığ felaketinde şehit olan kamu görevlilerimiz ile vefat eden sivil vatandaşlarımızın ve elbette ki Elazığ’daki deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acıları tüm Batmanlıların yüreğinde kor bir ateş gibi yanıyor. O yüzden de bu cenazelerin hepsi bizim cenazelerimizdir. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı burada kendi cenazelerimiz olarak gördüğümüz bu son kayıplarımız için helva dağıtıyor. Allah hepsine rahmet etsin. Allah yeni acılar göstermesin. Allah milletimizi memleketimizi her türlü felaketten muhafaza etsin” dedi.

Konuşmanın ardından şehitlerimizin ruhuna dualar okundu ve vatandaşlara helva ikram edildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=