Lütfen bekleyin..



Okul bahçelerinde kar temizliği

04 Şubat 2020, 17:33 - Okunma: 591

Batman Belediyesi, kent merkezinde etkili olan kar yağışının ardından okul çevrelerinde kar birikintilerini temizleme çalışması gerçekleştirdi. 2019-2020 eğitim öğretim sezonunun ikinci döneminin başlamasıyla birlikte okul bahçeler, merdivenleri ve engelli rampalarında kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, öğrencilerin kayganlaşan

 zeminlerde düşüp yaralanma riskini ortadan kaldırıyor.   
Okul bahçeleri, merdivenleri, engelli rampalarının temizliğini gerçekleştiren ekiplerimiz 20 okul bahçesini temizleyip tuzladı. Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yapılan çalışmalarda; 6 kamyon, 2 kepçe, 1 mini kepçe ve 16 personel ile okulların tehlike arz eden yerlerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından halkın yoğun kullandığı alanlarda tuzlama ve kar küreme yöntemiyle temizlik çalışması gerçekleştirildiğini ifade ederek karla mücadele ekiplerimiz kar yağışının ardından oluşan buzlanmaların herhangi bir yaralanmaya mahal vermemesi için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirttiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=