Lütfen bekleyin..



Batman Park Yönetimi güven tazeledi

04 Şubat 2020, 12:21 - Okunma: 710

Pazar Günü Batman Barosu Konferans Salonunda, Batman Park AVM (Golden Park A.Ş)’nin olağan genel Kurul toplantısı yapıldı.Batman’ın tek çok ortaklı ve bünyesinde Batman Park Alışveriş Merkezi’ni bulunduran Golden Park A.Ş’nin olağan genel kurulu ortakların yoğun katılımıyla yapıldı.

AK Parti Batman İl Başkanı Av.Abdullah Akif Gür'ün de katılım sağladığı toplantıda şirketin mevcut durumu ve yapılması planlanan işler ile ilgili müzakerelerden sonra halen görev yapan yönetim kurulu üyelerine 2 yıl daha görev yetkisi verilerek güvenoyu verildi. İki listenin yarıştığı seçimde Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Ahmet Şükrü Deniz, Abdullah Akif Gür, Bedri Borak, Cemal Benice ve Hakkı Öztoprak tekrar seçildi. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şükrü Deniz “Yeni dönemin şirketimize ve memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum. Batman'ımızın gözbebeği olan Batman Park’ı daha da ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere güvenip teveccüh gösteren tüm ortaklarımıza en derin şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=