Lütfen bekleyin..



İş adamı Dinç ve Çelik’ten gazetemize ziyaret

02 Şubat 2020, 15:10 - Okunma: 957

Batman’ın sevilen iş adamlarından Özel Batman Yaşam hastanesi yönetim kurulu Başkanı Mehmet Dinç beraberinde Petrolspor basın sözcüsü Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik’le birlikte gazetemizi ziyaret etti.Gazete sahibimiz Nimet Dal’la görüşen Dinç ve Çelik Batman gündemi ve yapılan çalışmalarla ilgili istişarede bulundular. Batman’daki basın medya kuruluşlarını fırsat buldukça ziyaret eden ve her zaman yanlarında oldukları mesajını veren

Mehmet Dinç ile Emin Çelik basın camiasının yeni yayın yıllarını da tebrik ederek 2020 yılında başarılar dilediler. 
Petrolspor’da zorlu bir görevi üstlenen ve kentin tek profesyonel takımının başarısı için maddi ve manevi olarak büyük çaba sarf eden Petrolspor Basın sözcüsü Emin Çelik ve Mehmet Dinç Batman’ın gözbebeği olan kulübün ligde kalması için ellerinden gelen tüm çabayı sarfedeceklerini belirttiler.   
Özel Batman Yaşam hastanesi olarak hem Batman’da hemde Ankara’da sağlık alanında Batmanlı hemşehrilerinin yanında olduklarını belirten iş adamı Mehmet Dinç sağlık sektöründeki son yenilik ve teknolojiyle hizmete devam ettiklerini belirtti. 
Batman’a 5 yıldız konseptinde otel kazandıran İş adamı Emin Çelik’te Türkiye’nin dört bir yanından gelen Yerli ve yabancı turistlerin Mezopotamya otelini tercih etiğini açıklayarak bundan son derece menun olduklarını aktardı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=