Lütfen bekleyin..



Akparti’de istişare toplantıları sürüyor

02 Şubat 2020, 15:09 - Okunma: 546

AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kuruluştan günümüze İl Yönetim Kurulu üyeleriyle istişare ve değerlendirme toplantıları devam ediyor.Ak Parti Batman İl Başkanı Av. Akif Gür Başkanlığında, Milletvekili Ziver Özdemir’in de katılımıyla AK Parti davasına bugüne kadar hizmet etmiş geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri, mevcut yönetim ile bir araya gelerek ülke

 ve Batman gündemi ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda, İl Başkanı Gür; geçmiş dönemlerde AK Parti Batman Teşkilatında görev yapan ve emeği geçen üyelere teşekkür etti.
ABD’YE KUDÜS TEPKİSİ!
Öte yandan İl Başkanı Gü Gür, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde Orta Doğu barış planına ilişkin açıklamada bulundu. ABD'nin sözde Orta Doğu barış planına tepki gösteren Başkan Gür, Yüzyılın planı" adı altında sunulan plana şiddetle karşı çıktıklarını belirtti."Filistin halkının geleceğini tayin etme hakkı Trump ve Netanyahu'ya değil doğrudan doğruya Filistinlilere ve İslam alemine aittir."diyen Gür, Filistin halkının yanında olduklarını açıkladı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=