Lütfen bekleyin..



Batman’dan ‘Kudüs’e Sahip çık’ çağrısı

02 Şubat 2020, 18:29 - Okunma: 880

HÜDA PAR tarafından tertip edilen ‘Kudüs’e Sahip çık’ temalı basın açıklamasıyla çok sayıda Batmanlı yüzyılın ihanetini lanetledi. HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kitlesel basın açıklaması Cuma namazı çıkışı, Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde gerçekleştirildi. Açıklamaya Hüda Par İl Başkanı Davut şahin, Merkez İlçe başkanı Mehmet Şerif Durmaz,

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, bazı STK temsilcileri ve kalabalık bir kitle katıldı.
Yapılan açılış Konuşmasının ardından yapılan basın açıklamasını HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz okudu. Durmaz, “ABD Başkanı Trump, işgalci Siyonistlerin güvenliğini merkeze alan, Filistinlileri ebediyen Yurtlarından sürmeyi hedefleyen, ‘Yüzyılın Anlaşması’ adını verdiği planını açıkladı. Emperyalizmin genel karakteri olan işgal ve sömürü için uluslararası hukuku hiçe sayma alışkanlığı, bu açıklamayla bir kere daha deklare edilmiş oldu. Buradan, bir kez daha bütün dünyaya ilan ediyoruz ki, Aksa sadece Filistinlilerin değil, Rabbimizin çevresini mübarek kıldığı ümmetin ortak değeridir. Filistin toprakları da, satılık arsalar değil, Filistinlilerin vatanıdır. Yüzyıllık planlar ve hesaplarla hiç kimse bu gerçeği değiştiremeyecektir” dedi. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=