Lütfen bekleyin..



*Yaşar'dan demokrasi şölenine davet

30 Ocak 2020, 14:33 - Okunma: 998

*Başkan Yaşar; "Tüm hemşerilerimi demokrasi şölenimize bekliyorum"Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar; "1 Şubat'ta tüm hemşerilerimi demokrasi şölenimizde yan yana omuz omuza olmaya davet ediyorum" dedi.CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, yaptığı yazılı açıklama ile 1 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek İl kongresine davette bulundu.

Yaşar yayınladığı mesajda; "Ülkemizin kurucu partisi CHP demokrasi dersi vermeye devam ediyor. Kimilerinin yapmaya cesaret edemediği ön seçimleri gerçekleştiren, kimsenin söylemeye cesaret edemediği konular hakkında çekinmeden, yutkunmadan, duraksamadan söz söyleyen partimiz, ilçe kongrelerini bir demokrasi şölenine dönüştürerek gerçekleştirdi. Şimdi de il kongremiz için hazırlıklarımızı yapıyoruz ve ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için var gücüyle çalışacak kadromuzla yola reva olacağız. Bu anlamda tüm hemşerilerim 1 Şubat'ta il kongremize davetlidir .chp muhalefet olarak yapacağımız son kongredir bundan sonraki kongrelerimiz chp nin iktidarı döneminde olacaktır.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=