Lütfen bekleyin..



45 mahalleye 27 bin 465 metre boru döşendi

30 Ocak 2020, 14:16 - Okunma: 921

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon (BASKİ) Müdürlüğü, 2019 yılında şehir genelinde 27 bin 465 metre uzunluğunda değişik çapta boru hattı döşemesi gerçekleştirdi.BASKİ Müdürlüğü kent genelinde var olan su ve kanalizasyon hatların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra; baca yükseltme, ızgara yenileme ve yeni ızgara döşenmesi, çelik ve beton kapak yapımı ve yenilenmesinin yanı

 sıra boru hatlarına dirsek, maşon, bilezik takma işlerini de gerçekleştirdi. 2019 yılında Batman genelinde bulunan tüm mahallelerde 27 bin 465 metre boru hattı döşeme çalışması gerçekleştirildiğini kaydeden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, çalışma yapılmayan mahalle bulunmadığını, BASKİ Müdürlüğü ekiplerinin Batman halkına hizmet için teyakkuzda olduğunu söyledi.
‘GİDERLERİ TIKAMAYA YOL AÇMAYALIM’
Şehrin atıklarının şehir dışına aktarılmasında hayatı öneme sahip olan boru hatlarının tıkanmaması için vatandaşların çöp ve inşaat atıklarını yağmursuyu ve kanalizasyon şebekesine dökmemelerini isteyen Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, duyarlılık çağrısında bulundu. Özellikle yağışlı havalarda su giderlerinin tıkanmaması için halka da büyük görevler düştüğünü ifade eden Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz: “Katı ve doğal ortamda erimeyen malzemeler yağmur suyu veya kanalizasyon giderlerine atılmamalıdır. Bu hem vatandaşımıza hem de bizlere ek külfet getirmektedir. Bununla birlikte yaşanan sıkıntılardan dolayı zaman ve maddi kayba uğramaktayız. Bu konuda hemşehrilerimizden duyarlılık beklemekteyiz” dediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=