Lütfen bekleyin..



Bölgenin en modern oto galeri sitesi hizmete açıldı

30 Ocak 2020, 14:45 - Okunma: 2160

44 dönüm üzerinde kurulan 26 blok ve 135 işyerinden oluşan Batman Auto Store hizmete açıldı. 25 milyon TL'ye mal olan ve 18 ayda tamamlan Batman Auto Store'deki işyerlerinin tapuları dağıtıldı. Yüklenici firma olan Engin Yapı sahibi Engin Karaman tarafından tapular Batman Auto Store yeni yönetimine verildi. Karaman Batman Auto Storedeki görevini yeni yönetime devr etti.

Tapu dağıtım törenine Batman Auto Store Derneği yönetim kurulu başkanı Hasan Gönkek ve yönetim kurulu üyeleri Murat Sesiz, Erdal Baz, Edip Kara, Fırat Güner ve Hasan Tangüner katıldı. Batman Auto Store Derneği yönetim kurulu başkanı Hasan Gönkek, Batman için en güzelini yapmak için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini Batman Auto Store'nin Batman'a hayırlı olmasını diledi.

25 milyon TL’ye mal olan Batman Auto Store, kapılarını kentte görev yapan basın mensuplarına açtı. Bölgenin en modern ve en büyük oto galeri sitesi olama özelliğini taşıyan Batman Auto Store’nin yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin arka tarafında 44 bin metrekare alan üzerine yapılan Batman Auto Store’de 26 blok ve 135 dükkândan oluşuyor.

Yapımını Engin Yapı’nın üstlendiği Batman Auto Store, konsept açısından bölgenin gözde oto galeri sitesi olma özelliğini taşıyor.

Yaklaşık 25 milyon TL’ye mal olan oto galeri sitesinde sosyal donatılar da eksik edilmedi. Cafe, restoran ve yeşil alanın da düşünüldüğü Batman Auto Store, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına tanıtıldı. Oto galeri sitesini basın mensuplarına Batman Auto Store Dernek Başkanı Hasan Gönkek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Sessiz, Fırat Güner, Erdal Baş, Hasan Tangöner ile Edip Kara’yla birlikte tanıtımını gerçekleştirdi. Öte yandan Batman Auto Store Dernek Başkanı Gönkek, yapımı tamamlanan oto galeri sitesinde mülk sahibi olan esnaflara tapularını teslim etti. 


“BURADA MÜŞTERİ MAĞDURİYETİ YAŞANMAYACAK”
Yapımı yeni tamamlanan oto galericiler sitesinde ilk etapta dükkanın taşındığını belirten Batman Auto Store Dernek Başkanı Gönkek, “yeni yaptığımız Batman Auto Store’de 44 bin metrekare alan üzerinde 135 dükkândan oluşuyor. Konsepte çok ciddi yatırım yaptık. Batman’ın böyle modern bir oto galericiler sitesine ciddi anlamda ihtiyacı bulunuyordu. Batman Auto Store’nin yaklaşık 25 milyon maliyeti oldu. Şimdilik ilk etapta30 dükkân taşındı. Kış bitiminde tamamen doluluk olacak. Yönetim olarak dükkânların kira bedelini 2 bin TL olarak belirledik. Yönetim olarak burada müşteri mağduriyeti olmayacak. Müşteri memnuniyeti için her türlü çalışma olacak. Haftada bir oto pazarı yapmayı planlıyoruz. Hiç bir vatandaş haksızlığa uğramayacak” dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=