Lütfen bekleyin..



İyi partili Çelik’ten Depremzedelere destek

27 Ocak 2020, 17:31 - Okunma: 675

İyi parti İl Başkanı Kısmet Çelik Elazığ’da yaşanan üzücü depremin büyük üzüntüsü içinde olduklarını belirterek depremzedeler için yardım kampanyasının devam ettiğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde İyi parti genel başkanı Meral Akşenerle birlikte Depremzedeleri de ziyaret eden Başkan Çelik insani görevlerini her zaman her ortamda yapmaya devam edeceklerini belirtti.

İyi parti İl Başkanı Kısmet Çelik açıklamasında “İYİPARTİ genel başkanımız sayın MERAL AKŞENER genel başkan yardımcıları,milet vekillerimiz ve bölgemizin il başkanları ile birlikte MALATYA ve ELAZIĞ ilerimizde depremde vefat eden kardeşlerimizin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunduk göçük altında olan vatandaşlarımızın ailelerine destek ve teselli temennisinde bulunduk yaralı kardeşlerimizi hastanede ziyaret ettik. Elazığ Depremi sonrası yapacağımız giyim ve gıda yardımı için bu acıyı en derinden yaşayan hemşehrilerimizi, kampanyamıza destek vermek üzere İl Başkanlığımızla irtibata geçmeye davet ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı devletimizin yanında halkımıza destek vermeye davet ediyorum. Bize 0552 400 22 66, 0532 062 77 21 ve 0 546 404 21 73 numaralardan ulaşabilirsiniz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=