Lütfen bekleyin..



Eş başkanlar başsağlığı diledi

27 Ocak 2020, 13:33 - Okunma: 477

Batman Belediye Meclisi ve Eş Başkanları 24 Ocak 2020 Cuma akşamı 20.55’te Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 31 kişi ile yaralanan bin 600'den fazla vatandaşımız için bir açıklamada bulundu. Olayın öğrenilmesi ile birlikte imkânlarını seferber ederek hazırlıklarını yapan Belediyemiz, Valilik koordinasyonunda

yapılan toplantılara katılım sağlamış ve olay yerine hareket etmek için ekiplerini hazır bekletmiştir. 
Cumartesi günü Elazığ Belediyesi yöneticileri ve AFAD yetkilileriyle bağlantı sağlanmış ve gerekli olan her türlü ihtiyaç için bütün imkânlarımızla hazır olduğumuz iletilip rahmet edenler için başsağlığı yaralılar için de acil şifa dileğimiz aktarılmıştır. Elazığ Belediyesi yetkilileri mevcut durumda herhangi bir ihtiyaçlarının bulunmadığını, gerekli görülmesi halinde talepte bulunacaklarını ifade ederek gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletmişlerdir.Batman Belediye Meclisi ve Eş Başkanları olarak olaydan derin üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz. 7/24 hazır bekleyen ekiplerimiz ihtiyaç halinden olay yerine derhal intikal edeceklerdir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=