Lütfen bekleyin..



Alaçatı Muhallebicisi 1. yılını kutladı

23 Ocak 2020, 17:45 - Okunma: 1756

İlimiz Gültepe mahallesinde faaliyet gösteren kentin güzel mekanlarından Alaçatı Muhallebicisi 1. kuruluş yıldönümünü basın mensuplarının katılımıyla kutladı. Güneydoğu Anadolu bölgesinde yeni yatırımlarını buluşturan Alaçatı muhallebicisi 10 ayrı ilde yeni şube kurmayı planlıyor. Kendine has mimarisi ve Ege’ye özgü lezzetleri ile

 Alaçatı Muhallebicisi’nin birinci yıldönümü nedeniyle basınla kahvaltıda bir araya gelen Genel Müdür Tolga Uzunpınar, Alaçatı işletmecisi Emre Ok ve iş adamı Orhan Ok Batman’a ve Batmanlılara hizmet vermenin mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını belirtiler. 


2020 yılı için, müşteri dostu fiyat politikası ve yeni ürünleriyle birbirinden farklı kampanyaları hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirten Alaçatı işletmecisi Emre Ok bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. 
Basın toplantısında konuşan Alaçatı Muhallebicisi Genel Müdürü Tolga Uzunpınar’da Alaçatı’nın eşsiz sütlü tatlılarıyla lezzetli bir deneyim sunduklarını ve Sütlü tatlı performansını bir önceki yıla göre %17 artırdıklarını ifade etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=