Lütfen bekleyin..



Baktaş ailesinden görkemli mevlid düğünü

23 Ocak 2020, 17:55 - Okunma: 5448

Batman’ın sevilen ve Receban aşiretinin önde gelen ailelerinden İş adamı Salih Baktaş’ın yeğeni Mesut Baktaş önceki gün Elit Düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını Zeki Uslu’nun biricik kızı Mizgin (Uslu) Baktaş’la birleştirdi. Düğüne yoğun ilgi olurken her kesimden İş adamları, kurum yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar, çevre köy sakinleri ve seçkin bir

davetli topluluğu Mevlid düğününde bir araya geldiler. 


GENÇ ÇİFTİN NİKÂHINI MÜFTÜ ERHAN KIYDI 
Görkemli Mevlid düğününde genç çiftin nikahını İl Müftüsü Turgut Erhan kıyarken, nikah şahitliğini ise Batman eski milletvekili Faris Özdemir, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Hayrettin Hamidi ve Ali Yıldız yaptılar. Nikahın kıyılmasından sonra genç çifte Evlilik cüzdanını takdim eden Milletvekili Faris Özdemir, İl Müftüsü Turgut Erhan ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluk dilediler.     


Düğüne ev sahipliği yapan Damadın amcası İş adamı Salih Baktaş ve ailesi misafirlerle yakından ilgilendiler. Baktaş ailesi davetlileri kapıda karşılarken, yakın ilgi ve alakalarını mevlid boyunca eksik etmediler. 
İş adamı Salih Baktaş bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm iş adamı ve esnaf arkadaşlarına, dostlarına, misafirlerine ve yakınlarına teşekkür etti. 


Sade bir törenle yapılan Mevlid düğününde din görevlileri tarafından Kuranı Kerim, ilahi ve kasideler okundu. 
Düğünde Yemek organizasyonunu Altunlar yemek Fabrikası başarılı bir şekilde yaptı. Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Baktaş ailesini ve genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=