Lütfen bekleyin..



DİKA genel sekreteri Altındağ ASRİAD’ın konuğuydu

22 Ocak 2020, 14:08 - Okunma: 526

‘Önce nitelik’ ilkesiyle her ay iş dünyasının ve bürokrasinin önemli aktörlerini ağırlayan ASRİAD’ın bu ay konuğu DİKA genel sekreteri Yılmaz Altındağ idi.Programın açılış konuşmasını yapan ASRİAD şube başkanı Remzi İNSEL, ‘önce nitelik’ prensiplerinin DİKA’nın ‘farkındalık

 yaratan projeleri destekleme’ ilkesiyle örtüştüğünü ve bu bağlamda DİKA’nın bölgede yatırım, üretim ve istihdamı önceleyen faaliyetlerinin önemine değindi. 
DİKA BATMAN’I ÖNEMSİYOR
Daha sonra söz alan DİKA genel sekreteri yılmaz Altındağ, bölgesel kalkınma ve şehir ekonomilerinin büyümesi için iş insanlarının sıradan ve standart dışı stratejik ürünlere yönelmeleri halinde DİKA olarak her tür desteği sunduklarını belirtti. Arge, fizibilite ve analiz çalışmalarının önemini vurgulayan Altındağ, kurumsallaşmanın firmalarının hem ömrünü hem de kazancını artırdığını ifade etti. Batman’ın genç bir nüfusa sahip olduğunu, bu enerjinin ve dinamizmin doğru çalışmalar ile rantabıl alanlara kanalize edilmesiyle Batman’ın bölgenin lokomotifi olacağını söyleyen Altındağ, ASRİAD’a ve üyelerine teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=