Lütfen bekleyin..



Narkotik ekipleri nefes aldırmıyor!

20 Ocak 2020, 20:47 - Okunma: 676

Batman’da uyuşturucuya karşı yoğun bir çalışma yürüten Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri 2019 yılı içerisinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen çok sayıda kişiyi gözaltına alırken, 100 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği açıklandı. ASAYIŞ VE UYUŞTURUCU BAŞARISI…Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın yoğun çabası

ve Narkotik ekiplerini hem araç hem de personel olarak güçlendirmesi sonucu son aylarda uyuşturucu tacirlerine karşı ciddi bir çalışma yürütülüyor. Batman Emniyet Müdürü Kıraç Batman’da uyuşturucu kullanımı vakalarının düşmesi için verdiği yoğun çalışma Batman kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor. Batman’da gece saatlerinde Bekçi ve Polis ekipleri kentin dört bir yanında asayiş uygulaması yaparken, şüpheli görülen şahıslar durdurularak kontrolden geçiriliyor. Polis ekiplerinin yoğun çalışmasıyla Batman bölgenin en huzurlu illerinin başında geliyor. 
Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç İpekyolu güzergâhı üzerinde bulunan Kozluk ilçesinde de Narkotik ekibinin oluşturulması için çalışma başlatmış durumda. 


SON OPERASYONDA 2 TUTUKLAMA DAHA
Geçtiğimiz yıl ciddi bir çalışma yürüten Narkotik ekipleri son düzenlenen operasyonda 2 kişi daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Açıklamada, "Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 2 ayrı operasyonda toplam 4 kilo 537 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." denildi. 
BİR YILDA 1 TON 934 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Batman İl Emniyet Müdürlüğü 2019 yılı içerisinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 287 operasyon düzenlerken, operasyonlarda 409 şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 100 şahıs 'Uyuşturucu Madde Ticareti' suçundan tutuklandı. Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir yılda 1 ton 934 kilo 416 gram esrar maddesi, 32 kilo 437 gram metamfetamin, bir kilo 654 gram eroin maddesi, 665 adet ecstasy hap, 38 gram kokain ve 71 adet suboxane hap ele geçirildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=