Lütfen bekleyin..



Sorunsuz bir ulaşım için çalışıyoruz

20 Ocak 2020, 20:46 - Okunma: 423

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent merkezinde bulunan kavşakların periyodik kontrollerini aksatmadan sürdürüyor. 2019 yılında şehir içi ulaşımında yaşanan trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için çalışmalar yürüten Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kavşak, sinyalizasyon, trafik işaret levhaları ve yol

 işaret çizgileri gibi düzenlemelerle trafiği daha güvenli hale getirdi.
 
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kaza riski bulunan kavşaklarda yapılan düzenlemelerle kaza seviyesinin minimum düzeye indirdiklerini söyledi.
 
İnsan yaşamının her şeyin üstünde olduğunu her fırsatta dile getiren Eş Başkanlar, temizlik, altyapı, üstyapı, yeşillendirme çalışmaları, kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal projelere de imza attıklarını kaydederek: “Trafik şehrin önemli konularının başında yer almaktadır. İster yaya ister araç trafiği olsun yaşamın her alanında önemli bir yer tutmaktadır. Bizler de Batman Belediyesi olarak ulaşım konusunu önemsiyoruz. Halkımıza daha rahat ve kazasız bir ulaşım imkanı sunmak için var gücümüzle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=