Lütfen bekleyin..



Petrolspor’da galibiyet sevinci

20 Ocak 2020, 20:45 - Okunma: 493

Batman Boshnak Közde Börek Batman petrol spor Nazilli Belediye Spor maçı öncesinde hem şifa bekleyen Minik Ahmet için hem de petrol sporun başarısı için maçtan önce petrol spor yöneticileriyle birlikte kurban kesti. Boshnak Közde Börek sahipleri tarafından kesilen kurban Petrolspor için uğur getirirken, kırmızı beyazlılar maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

ÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ
Öte yandan Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik bu zorlu günde kendilerine destek veren tüm protokol ve sporseverlere teşekkür etti. Çelik açıklamasında “Soğuk havaya rağmen takıma destek vermek için gelen başta valimiz Hulusi Şahin, TPAO Bölge müdürü Mustafa Demir, BATSO başkanı A.Kadir Demir, Ak parti il başkanı Akif Gür, Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç, Alay Komutanı İsa Çakmak ve 90 dakika durmadan destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca kurban keserek takıma destek veren Nahmet Lale’yede teşekkür ediyoruz. Bizim için çok önemli bir maç ve 3 puanla sahadan ayrılmamız mükemmel bir başlangıç olacaktır. İnşallah bundan sonraki maçlarda da puanla sevinçlerimizi hep birlikte paylaşmak en büyük arzumuzdur.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=