Lütfen bekleyin..



Tekstil firmasından karne hediyesi

17 Ocak 2020, 14:01 - Okunma: 1492

Cudi mahallesi ve organize sanayi sitesinde faaliyet gösteren *Farex Tekstil * firması,Batman’ın kenar mahalle okullarına binlerce Kışlık okul Kıyafetlerini üstlenerek Batman’da tekstil firmaları arasında bir ilke imza attı.Farex firması yetkilisi, genç işadamlarından Cengiz Kaptanoğlu;Amacımız çocuklarımızın kış aylarında sıcak giyinmelerini sağlamak ve okullarımıza yakışır kıyafetleriyle

bir düzen oluşturmaktır, kaptanoğlu , okul kıyafetlerine okul amblemlerini de yaptırarak kıyafetlere farklı bir estetik kattığını ifade etti. Farex yetkilisi Genç işadamı kaptanoğlu, firmamızın bu faliyetlerine destek veren Farbe tekstile teşekkürlerini ifade ederek , umarım bu faliyetimiz Batman’daki tüm tekstil firmalarına örnek teşkil edecektir dedi.

*Çocukların neşesi görülmeye değerdi*

Çocuklar karneleri ile birlikte okul kıyafetlerine kavuşmanın sevincini yaşadılar , okul velileri ve okul aile birliği başkanlarıda firma yetkililerine teşekkür ederek , umarım tekstil kenti batmanımızda bu gibi faaliyetler diğer işadamlarına örnek olur dediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=