Lütfen bekleyin..



Özel Batman Dünya hastanesi yine bir ilke imza attı

15 Ocak 2020, 11:44 - Okunma: 2469

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana gibi büyük şehirlerde yapılan kapalı rahim kanseri ameliyatı Batman’da yapıldı. Özel Batman Dünya Hastanesinde Op. Dr. Halil KAZGAN ve Op. Dr. Ercan KAYACAN tarafından ilk kez laparoskopik yöntemle rahim kanseri ameliyatı gerçekleştirildi. Böylece İstanbul, Ankara, İzmir, Adana gibi büyük şehirlerde yapılan kapalı rahim k

anseri ameliyatı Batman’da da yapılmaya başlanmış oldu. Op. Dr. Halil KAZGAN yaptığı açıklamada, ameliyatın başarılı geçtiğini açık ameliyatla iki haftayı geçen iyileşme sürecinin iki günde tamamlandığını ve hastanın günlük yaşantısına hızlıca döndüğünü ifade etti. Laparoskopik yöntemle rahim alınmasının son birkaç yıldır Özel Batman Dünya Hastanesinde başarıyla uygulandığını belirten Op. Dr. Halil KAZGAN şimdi ise bunu bir adım daha ileri götürerek lenf damarlarının temizlenmesini de sağladıklarını söyledi. Op. Dr. Halil KAZGAN; Ameliyatımız iki saat kırk dakika sürdü ameliyat esnasında ve sonrasında herhangi bir komplikasyon yaşamadık. Hastamızı 48 saat sonra şifa ile taburcu ettik. Teknolojinin hayatımızın içine girdiği bugünler de teknolojik gelişmelerden hastalıklarla mücadele için yaralanmamız da kaçınılmaz, ilerleyen yıllarda kapalı ameliyatların standart tedavi haline gelecek. Özel Batman Dünya Hastanesi bu imkanları sağlayan güçlü ekibi ve imkanlarıyla bölgede önemli bir yere sahip olması beni çok mutlu ediyor dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=