Lütfen bekleyin..



HEM yeni yılın ilk toplantısını yaptı

13 Ocak 2020, 17:28 - Okunma: 532

Sason Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kurs açan eğitimcilerle yılın ilk toplantısı yapıldı. Halk Eğitim Müdürü Mehmet Sıdık BOozkurt, 2018-2019 eğitim öğretim yılının değerlendirmesini yaparak 2019 – 2020 eğitim öğretim yılında yapılması gerekenleri dile getirdi.

Halk Eğitim Merkezi hizmet binasında yapılan toplantıya katılım oranı yüksekti. Bozkurt, 2018-2019 eğitim öğretim yılında 226 kurs açtıklarını ve 3003 kursiyere ulaştıklarını Halk Eğitim Merkezi olarak ilçenin her yerinde her yaş grubuna hizmet verilmekte olduğunu özellikle de Sanat, Spor ve Mesleki Alanda Halkın gelişmişlik düzeyine doğrudan etki sağlayan tek kurum olduklarını belirtti. 
2019’DA 226 KURS AÇTIK
Bozkurt, “Bu nedenle usta öğreticilerimizin de kendilerini geliştirerek ihtiyaç odaklı alanlara yoğunlaşmaları ve ilçede kalifiye oranı yüksek bir kesim yetiştirmeleri gerekiyor. Halk Eğitim kursları sayesinde ilçenin her alanında hareketliliğin sağlandığını Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünden tutunda Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), Aile Destek Merkezi (ADEM), Müftülük bünyesindeki bir çok Kuran-ı Kerim Kursları, Sason Gençlikspor, İŞKUR Destekli Kurslar, Üniversiteye Hazırlık ve Okullarımızda açılan kurslar ile Açık Öğretim Okulları gibi bir çok alanda aktif bir şekilde eğitim verildi ve eğitime devam ediliyor. Devam eden bu kurslarımızda sosyal ve toplumsal kuralların öğretilmesi gerektiğini, diğer kurum ve kuruluşların kurslarımızda etkinliklerine yer verilerek kursiyerlerimizin dini, sağlık, gelişim ve diğer alanlarda bilinçlenmelerine önem verilmesi gerekiyor.” Dedi. Toplantıya katılan eğitimcilerin istek ve sorunları dinlendi, e yaygın sistemi ve açılan kurslar ile ilgili detaylı bilgiler verilerek toplantı sonlandırıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=