Lütfen bekleyin..



Petrolspor transfer defterini kapattı

10 Ocak 2020, 14:14 - Okunma: 511

3. ligde ilimizi temsil eden Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, tespit ettikleri futbolcuları kadrolarına kattıklarını belirterek, "Şu an için transferi kapattık" dedi.Antalya’nın Lara ilçesinde devre arası kampı yapan Petrolspor, ligin ikinci devresi hazırlıklarını tamamlayarak bugün (Cuma günü) deplasmanda karşılaşacağı

 Kelkitspor maçı için Gümüşhaneye gitti. Takımın son durumu hakkında bilgilendirme yapan Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, transfer döneminde 13 futbolcuyu renklerine bağladıklarını söyledi.
12 YENİ FUTBOLCU
Transfer planlamaları üzerinde teknik direktör Ahmet Yavuz ile anlaştıktan sonra tespit edilen tüm futbolcular ile anlaştıklarını belirtirken yaptıkları transferleri açıkladı. 13 eski futbolcu ile yollarını ayırdıklarını belirten Sözcü Çelik, 12 yeni futbolcu ile anlaşma sağladıklarını belirtti. Yeni trnasferler şu isimlerden oluştu; Cihan Şentürk (Kaleci), Ferdi Konak (Sol Bek), Berkay Çakır (Stoper), Semih Oğuz (Stoper), Güner Okay (Sağ Kanat), Furkan Karabatak (Sol kanat), Ahmet Güven (Forvet), Taylan Özgün (Forvet), Buğra Temel (Orta Saha) Ali Kılıç (Sol Bek), Mazlum Demir (Sağ Bek), Ahmet Keleş (Ön Libero), 
"KÜME DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞACAĞIZ"
Basın sözcüsü Emin Çelik, devre arası kampında ağır antrenmanlar yaparak sezonun 2. yarısına hazırlandıklarını dile getirerek, "Lige en iyi şekilde hazırlandık. Futbolcularımızın  bireysel performansları ile hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyi durumdayız. Umarım küme düşme hattından uzaklaşıp, takımı iyi bir yere getireceğiz." şeklinde konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=