Lütfen bekleyin..



Merhum Necat Nasıroğlu için Mevlid

08 Ocak 2020, 17:47 - Okunma: 3636

Batman’ın sevilen ve hayırsever iş adamı Merhum Hacı Necat Nasıroğlu için vefatının 2. yıldönümü nedeniyle Batman ve Türkiye’nin bir çok vilayetinde anma ile Mevlidi şerif programları düzenledi. Merhum Necat Nasıroğlu’nun anıldığı günde Nasıroğlu ailesi Batman’da bir araya geldi. Merhumun oğulları İş adamları Muzaffer Nasıroğlu ve Ferhat Nasıroğlu ile aile fertleri tarafından

Batman Silvan yolu üzerinde Nasıroğlu şantiyesinde mevlidi şerif okutuldu. 

DARGELİRLİ VATANDAŞLARLA MEVLİD’TE BİR ARAYA GELDİLER
Batman’ın çeşitli mahallelerinden 100’ü aşkın dargelirli vatandaş ile Suriyelileri Mevlidi şerif’te ağırlayan Nasıroğlu ailesi Merhum Necat Nasıroğlu için Batman eski Müftüsü Cüneyt Kavşut, Hafız Münir Abdulcevat, Hifzullah Kavak ve Hasan Hoca tarafından Mevlidi Şerif, dua ve Kuran’ı kerim okundu.
MEZARI BAŞINDA ANILDI!
Sabah erken saatlerde Merhum Necat Nasıroğlu’nun mezarını ziyaret eden Nasıroğlu ailesi Merhumu mezarı başında anarak Kuranı kerim ve dualar okundu. Daha sonra öğle saatlerinde Batman’ın çeşitli semtlerinden 100’ü aşkın dargelirli vatandaşla Mevlid töreninde bir araya gelinirken, okunan Mevlidin ardından misafirlere yemek İkramı yapıldı.

DUYGUSAL ANMA!

Düzenlenen Mevlidi şerif programına Nasıroğlu ailesinden Merhumun oğulları Muzaffer Nasıroğlu, Ferhat Nasıroğlu, Bengi, Mehmet Can Nasıroğlu, Batman eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu, Hacı İzzet Aydiş, İş adamları Abdurrahman Aydiş, Bedrettin Nasıroğlu, Vecdin Nasıroğlu, Mehmet Dinç ve çok sayıda dost ve akrabada katıldı. Mevlidi Şerif programında duygu dolu anlar yaşanırken, dualar Merhum Necat Nasıroğlu için yapıldı. Nasıroğlu ailesi mevlid programına katılan tüm davetlilerle yakından ilgilendiler. Öte yandan kentte daha önce tespit edilen 1500’ü aşkın dargelirli aileye de içinde et ve gıda’nın yer aldığı yardım paketleri de dağıtıldı.     

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA MEVLİD OKUTULDU
2 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede vefat eden Merhum Necat Nasıroğlu Batman’da eğitimden ekonomiye, fabrika istihdam ve hayır işlerine yaptığı önemli çalışmalarla Batman halkının gönlünde adeta taht kurdu.
Dün Türkiye’nin değişik illerinde bulunan Fernas’a bağlı tüm şantiye ve fabrikalarda Mevlidi şerif okutuldu. İşçilere Mevlid yemeği ikram edildi. Başta Batman, Diyarbakır, Ankara, Gaziantep, Erzurum, Manisa ve yurdun dört bir yanında bulunan Fernas’a ait işletme ve şantiyelerde öğle saatlerinde din görevlileri tarafından mevlidi şerif okutuldu. 
Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Merhum Hacı Necat Nasıroğlunu bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz….

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=