Lütfen bekleyin..



Petrolspor yönetimi basınla bir araya geldi

01 Ocak 2020, 12:09 - Okunma: 697

Küme düşme hattında bulunan Petrolspor kulübü yöneticileri Basını bilgilendiren bir toplantı yaptı.Mezopotamya otelde yapılan toplantıya, Batman İl Genel Meclis Başkanı ve Petrolspor Başkanı A. Vahap Akbaş, Basın Sözcüsü Emin Çelik, Futbol Şube sorumlusu Mustafa Balaban, Yönetici Burhan Dinç ve Hukuk Müşaviri Orhan Güzel katıldı.

ZOR ŞARTLARDA GÖREV ALDIK
Basın toplantısında konuşan kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, “Petrolspor’un zor günlerinden görev üstlenen arkadaşlarla beraber basında büyük bir destek gördük. Kulübü devir alırken en çok valimizi Hulusi Şahin bize destek verdi. Valimiz destek vermeseydi bu kulübü devir alamazdık. Kulübün 4 milyon borcu var. 


YURTTAŞ KARDEŞLER PARALARINI İSTİYOR
Basın mensuplarından gelen soruları cevaplandıran Başkan Akbaş, “Takım için günlük 15 saat çalışıyoruz. Federasyon ödemelerimizde temlik var. Spor toto ödemelerde de temlik var. Yurttaş kardeşlerin temliği devam ediyor. Şirketin ortağı İrfan Yurttaş 250 bin Tl paralarını istiyorlar. Paralarını federasyondan gelen ödemelerden alacaklar. Yurttaş kardeşler bize hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. 90 bin için bu kulübü mağdur etmem 4 milyon borcu veren 90 bin lirayıda öder.” Şeklinde konuştu. 
KAMPTA 8 BATMANLI FUTBOLCU VAR
13 Futbolcu ile yollarını ayırdıklarını belirten Abdulvahap Akbaş “Şuan kampta 25 futbolcumuz var. 8 tanede Batman’lı futbolcu kampta. 3 futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=