Lütfen bekleyin..



‘Batman Belediyesindeki sözleşmeli Memurlar endişeli’

01 Ocak 2020, 12:05 - Okunma: 797

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Batman Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışan memurların endişeli olduğunu açıkladı. Başkan Demirhan’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle “Batman Belediyesinde sözleşmeli olarak görev yapan memurların sözleşmeleri ile ilgili bu güne kadar hiçbir açıklama ve çalışma yapılmaması Sözleşmeli

memurlarda büyük bir tedirginlik oluşturmuş durumdadır. Her yıl rutin olarak yapılan sözleşme yenileme işlemleri yılsonuna geldiğimiz bu gün de henüz yapılmış değildir. Sözleşmeli olarak çalışan memurlarımız bir an önce bu endişe verici durumdan kurtulup, yeni yıla mutlu girmek istiyorlar. Bu konuda sayın Belediye Başkanımız Mehmet Demir’in bütün sözleşmeli kardeşlerimize yeni yıl müjdesini vereceğine inanıyoruz, aksi bir durumun olmayacağına, sözleşmeli memurlarımızın yeni yıla işsiz olarak girmeyeceğine olan inancımızı belirtmek istiyoruz. Sözleşmeli memurlarımızın tamamının çok nitelikli ve örnek çalışmalar yaptıklarını görmekteyiz. Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı olarak hiçbir ayrım yapılmadan bütün sözleşmeli memurlarımızın sözleşmelerinin en kısa zamanda uzatılacağına olan inancımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=