Lütfen bekleyin..



Valilikten yılbaşı güvenlik tedbirleri

30 Aralık 2019, 16:18 - Okunma: 692

Batman Valiliği İlimizde, halkımızın yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla genel güvenlik ve asayişin sürdürülmesi hususunda ek tedbirler alınması için hazırlıklarnı tamamladı.Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada “Bu kapsamda; Batman İl Emniyet Müdürlüğümüzce (647) genel hizmet personeli,

(21) asayiş ve trafik ekibi, (2) hava aracı ve (2) dedektör köpeği görevlendirilmiştir. Halkımızın yoğun olarak bulunabileceği yerlerde yaya devriye sayısı arttırılmış, gerek şehir içi gerekse şehirlerarası yol güzergâhlarında trafik ekiplerimizce yapılan çalışmalar ile de, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için tüm tedbirler alınmıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde ziyaretlerini ve alışveriş yapmalarını sağlamak için alışveriş merkezlerinin bulunduğu sokaklar, ana arterler ile caddelerde, parklarda, bahçelerde, havaalanı, terminal ve istasyonlarda, şehir içerisinde ve şehirlerarası devlet kara yollarında yaya ve araç trafiğine karşı personel görevlendirerek emniyet ve trafik tedbirleri artırılmıştır. Eğlence merkezlerinde meydana gelebilecek olayların önlenebilmesi veya taşkınlık suretiyle vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunu bozucu davranışların men edilebilmesi amacıyla yapılacak denetimler artırılacak, gerektiğinde şüpheli şahıslar, otolar ve umuma açık yerlerde denetimler yapılacak, suç unsuruna rastlanılması durumunda gerekli işlemler yapılacaktır. Vatandaşlarımız meydana gelecek olaylarla ilgili ihbarlarını “155 Polis İmdat” hattı üzerinden yapabileceklerdir.

Batman halkının huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni yılda da 24 saat görev başında olacaktır.  Bu vesileyle, vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarız.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=