Lütfen bekleyin..



Vali Şahin başlattı, destek büyüdü

29 Aralık 2019, 15:38 - Okunma: 1073

İlimizde yaşayan Abay ailesinin Beyin Küçülmesi (NCL2) hastası 5 yaşındaki çocuğu Ahmet Çınar Abay için Batman Valisi Hulusi Şahin’in öncülüğünde yardım hesabı açıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin’in gösterdiği duyarlılık takdirle karşılanırken, Kampanya tüm Batman ve ülke geneline yayıldı. Abay ailesine ülkenin dört bir yanından destek gelmeye başladı.

DUYARLI VALİ HULUSİ ŞAHİN
Batman Valisi Hulusi Şahin’in onayı ile  kurulan komisyon tarafından başlatılan yardım kampanyası ile  NCL2  hastası 5 yaşındaki Ahmet Çınar ABAY için umutlar yeşerdi. Çocuğun tedavisi için Ziraat Bankası Batman Şubesi ile Batman Halk Bankası Çarşı Şubesinde yardım hesapları açıldı. Valimiz Hulusi ŞAHİN, Ahmet Çınar ABAY’ın tedavisi için açılan hesaba 10 bin lira yatırarak ilk yardımda bulunan bağışçı oldu.


ABAY ailesini makamında ağırlayan Vali Hulusi Şahin,  "Böylesine bir olaya kayıtsız kalamayız. Edirne'den Ardahan'a Türkiye'nin her bir köşesinde devlet vatandaşının 24 saat yanında, emrindedir" dedi.
VALİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Anne Fatma ABAY da “ Devletimizin bizi yalnız bırakmayacağını biliyordum, milletimizin de el atmasıyla inşallah oğlum Ahmet Çınar'ı kurtaracağız. İlk kez Vali beyin yardımlarıyla rahat uyudum. Bu ilacın piyasaya çıkması bir umut oldu. Valimiz ve tüm görevliler bizimle yakından ilgilendiler. İnşallah oğlumu kurtaracağız” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=