Lütfen bekleyin..



Başkan Geylani’den gazetemize ziyaret

25 Aralık 2019, 14:27 - Okunma: 539

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani gazetemizin 6. kuruluş yıldönümü nedeniyle gazete ofisimize ziyarette bulundu. Batman Demokrat Gazetesini kutlayan ve yeni yayın dönemi için başarılar dileyen Başkan Hüseyin Geylani halkın haber alma görevini ve bir nevi kamu hizmeti görevi gören yerel basını sonuna kadar desteklediğini belirterek Batman Demokrat Gazetesi sahibi Nimet Dal’ın

 şahsında tüm gazete çalışanlarını kutladı. 
YENİ YILDA BALPINARI GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
Günün büyük bölümünü halkın içinde geçirerek sorun taleplerini dinleyen Başkan Geylani yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. 
Balpınar’ı yeni yılda güzel günlerin beklediğini belirten Başkan Geylani İlçeye yeni bağlanan 3 mahalleye yönelik içme suyu sorununun çözüleceğini, Belde merkezinden demiryoluna yeni açılan 3 yolda stabilize çalışmasının devam ettiğini belirterek şunları söyledi. 
 “ Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Beldemize yeni bağlanan Zorköy, Segirkan ve Yeniköyün içme suyu projesi İller bankası tarafından onaylanmıştır. İnşallah yeni mahallemizin içme suyu sorunu çözülecek. Balpınar girişinin çift yönlü asfaltlama ihalesini tamamladık. Havaların düzelmesiyle birlikte Demiryolundan Balpınar girişine kadar asfaltlamasını tamamlayacağız. Demiryoluna doğru olan 3 caddemizde stablize çalışmamız sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Batman’ı ziyaret eden Enerji Bakanımız Fatih Dönmez’den Doğalgaz talebinde bulunduk.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=