Lütfen bekleyin..



Gazetemiz kutlanıyor

24 Aralık 2019, 17:10 - Okunma: 733

Kendine has haber ve yorumlarıyla gündem oluşturmayı başaran Batman demokrat gazetesi 6. yayın yılına girmesinden dolayı tebrik ediliyor. Gazetemizin kuruluş yıldönümünü ekibimiz ve çalışanlarımızla birlikte pasta keserek gerçekleştirdik. Batman Demokrat Gazetesinin 6. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı gönderen,

 HDP Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki, eski Milletvekili Ataullah Hamidi, Gelecek Partisi kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyesi Diyaettin Uçar, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Giresun Vali yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Çiftay Madencilik ve Enerji Yürütme Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kırşan, Saadet partisi il başkanı Mehmet Fırat, Eczacılar Bölge Odası Başkanı Adnan Bayhan, Batman SMMMO Başkanı Hayrettin Başaran, Akparti eski Milletvekili adayı Abdülkerim Epaydın, Koçerler dernek başkanı Emin Çelik, Av. Kudbettin Suçin, Batman eski vali yardımcısı Kemal Cirit, Çalışan Gazeteciler cemiyeti Başkanı Ercan Atay, Mezopotamya gazeteciler cemiyeti Başkanı Ercan Arslan, Duayen gazeteci Nizamettin İzgi, Güncel Gazetesi ve süper fm sahibi Hasan Miroğlu Ölük, gazeteci Halil Candan, Fazıl Sezer ve çok sayıda okur ile dostumuza canı gönülden teşekkür ediyoruz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=