Lütfen bekleyin..



Barış Bulvarına Sinyalizasyon sistemi

24 Aralık 2019, 16:22 - Okunma: 542

Batman Belediyesi, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü kentin tehlike arz eden ve trafik açısından yoğunluk yaşanan kavşaklarına sinyalizasyon sistemi kuruyor.Kent merkezinde artan araç sayısına göre düzenleme yapan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye’ye yapılan dilek, talep ve şikâyetlerde Şafak Mahallesi içerisinden geçen

Barış Bulvarı’nda, tıkanma yaşandığı ve araç yoğunluğunun kazalara neden olduğuna yönelik uyarılarını değerlendiren ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olası kazaları minimum seviyeye düşürmek amacıyla kaza riskinin bulunduğu noktaya ışıklandırma çalışması gerçekleştirdi.
KAZA RİSKİ BULUNAN NOKTALARA IŞIKLANDIRMA
Yapılan fizibilite çalışmasıyla yaklaşık bir haftalık çalışmanın ardından kaza riskine karşı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizce sinyalizasyon ışıkları montajı gerçekleştirildi. Trafiğin yoğun olduğu ve alternatif güzergâh olarak kullanılan akabinde okulların bulunduğu bölgede kaza riskine karşı ışıklandırma ve trafik levhaları montajının gerçekleştirildiğini kaydeden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, halkın yaşamının kendileri için önemli olduğunu, trafik riski bulunan noktaların ekiplerimizce belirlendiğini bu gibi noktalarda gerekli çalışmaların aksatılmadan yapıldığını söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=